در گذشتهای نهچندان دور شاهد سیطره موتورولا بر بازار اسمارتفونهای اقتصادی بودیم. هندستهای سری G برای مدت زمانی طولانی بر بازار حکمفرما بودند؛ اما از سال 2013 به بعد وضعیت تغییر کرد. در سال 2019 رقابت در بخش هندستهای پایینرده بازار شدیدتر از هر زمان دیگری بود؛ به گونهای که بسیاری از تولیدکنندگان کرهای و چینی، گزینههای مناسب و قانعکنندهای را پیش روی خریداران قرار دادند.
امروزه کاربران صرفا مایل به اطلاع از نام و فهرست مشخصات هندستها نیستند؛ بلکه میخواهند گجت آنها همانند یک محصول پیشرفته بهنظر برسد. این پدیده بهمعنای ترکیب صحیح و اصولی سختافزار و نرمافزار با یکدیگر است؛ موضوعی که حتی صرفنظر از محدودیتهای بودجهای نیز کار دشواری است. اخیرا موتورولا تعداد هندستهای تولیدی خود در بین محصولات اقتصادی را افزایش داده؛ اما این برند در سطوح قیمتی پایینتر هنوز به موفقیت چشمگیری دست پیدا نکرده است. اکنون این پرسش در ذهن مطرح میشود که آیا موتو E6 پلاس میتواند در این زمینه به موتورولا کمک کند؟ برای پاسخ به این سوال و بسیاری از پرسشهای دیگر با بررسی موتو E6 پلاس توسط آیتیرسان همراه باشید.
طبیعتا قیمتگذاری ارزان موتو E6 پلاس بهمعنای وجود محدودیتهایی خاص در امکانات و قابلیتهای این هندست است. پایین نگاه داشتن هزینه تولید یکی از چالشهای بزرگ موتورولا هنگام ساخت این اسمارتفون بوده؛ اما خوشبختانه این ملاحظات بر تجربه کاربری افراد تاثیر فاحشی نگذاشته است.
موتورولا با عرضه موتو E6 پلاس اساسا تلاش کرده تا تجربه کار با یک دستگاه لوکس (حداقل در مقایسه با سایر رقبا) را در اختیار کاربران قرار دهد. پنل پشتی گوشی دارای ساختاری پلاستیکی است؛ با اینحال طراحی شفاف و صیقلخورده پلاستیک حس خوشایندی را به دستان شما منتقل میکند. همچنین در صورت تمایل میتوانید از پنل پشتی دیگری با رنگآمیزی متفاوت استفاده کنید. در طراحی بدنه گوشی از یک روکش آبگریز استفاده شده است؛ پدیدهای که بهمعنای امکان استفاده از گوشی در زیر بارش باران خواهد بود.
پنل پشتی دستگاه از ماژول دوربین دوگانه شامل حسگر اصلی 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 و اندازهای بهمراتب بزرگتر از هندستهای رقیب و یک حسگر تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی میزبانی میکند. این سنسور اساسا برای ثبت تصاویر پرتره با دقتی بالاتر مورد استفاده قرار میگیرد.
موتورولا در قسمت جلویی موتو E6 پلاس از یک پنل فوقعریض 6.1 اینچی بهره گرفته است. دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی گوشی درون ناچ کوچک تعبیه شده روی نمایشگر قرار دارد. همچنین موتو E6 پلاس مجهز به اسکنر اثرانگشت است؛ مشخصهای که در هندستهای اقتصادی بازار کمتر مشاهده میشود. با اینحال عدم بهرهمندی از اتصال NFC بدان معناست که کاربران قادر به استفاده از سرویسهای پرداخت موبایلی نخواهند بود.
ساختار پلاستیکی قاب پشت گوشی اگرچه براق و چشمنواز است؛ اما در زمینه جذب لکه و اثرانگشتان شما نیز استعداد فراوانی دارد. این مشکل به حدی جدی است که پس از نگاه داشتن گوشی در دست تنها برای مدت 5 دقیقه از شدت لکههای جذب شده توسط بدنه آن حقیقتا شگفتزده شدیم. بنابراین اکیدا توصیه میشود تا از کیس شفاف ارائه شده در بستهبندی گوشی استفاده کنید. باتری گوشی همانند صفحه پشتی قاب دستگاه قابل تعویض بوده و امکان استفاده از باتری یدکی نیز یقینا خبر خوشایندی برای علاقهمندان به سفرهای طولانی و مکرر بهشمار میرود.
موتو E6 پلاس از سیمکارتهای نانو در جایگاه اصلی پشتیبانی نکرده و مجهز به درگاه میکرو سیمکارت است؛ این تکنیک احتمالا با هدف جذب کاربران فیچرفونها بهکار گرفته شده است. البته محل ورود دومین سیمکارت نانو است.
صرفنظر از این موارد، موتو E6 پلاس محصولی سبکوزن بوده و از کیفیت مونتاژ مناسبی برخوردار است. دکمه پاور و کلیدهای تنظیم میزان بلندی صدا در سمت راست بدنه گوشی قرار دارند؛ در حالیکه قسمت تحتانی دستگاه از یک اسپیکر مونو و درگاه شارژ میزبانی میکند. نهایتا لوگوی موتورولا، اسکنر اثرانگشت و ماژول دوربین نیز بر روی پنل پشتی گوشی مستقر شدهاند.
بهطور کلی موتو E6 پلاس بسیار ارزشمندتر از قیمتگذاری فعلی خود بهنظر میرسد. این اسمارتفون از کیفیت ساخت مطلوبی برخوردار بوده و برای استفاده روزمره کاربران نیز بسیار مناسب است.
موتو E6 پلاس از یک نمایشگر 6.1 اینچی LCD با رزولوشن 1560×720 پیکسل بهره میگیرد. چنین وضوحی با توجه به برچسب قیمتی گوشی کاملا استاندارد بهنظر میرسد. به لحاظ تئوری، استفاده از چنین رزولوشنی برای یک پنل 6.1 اینچی موجب افت محسوس کیفیت آن خواهد شد. با اینحال وضوح نمایشگر کاملا قابلقبول بوده و تنها با نزدیک کردن نمایشگر به چشمها قادر به مشاهده پیکسلهای تصویر خواهیم بود.
منبع:
درباره این سایت